Over IRONHUNT

Ironhunt is opgericht door Dirk en Kristof, 2 vrienden en gepassioneerde jagers. Al meer dan 10 jaar beheren zij in Duitsland hun eigen jachtrivier in de Eifel, waar ze aan den lijve zelf ondervinden welke noden er zijn om een jachtveld zo optimaal mogelijk te beheren.

Het plaatsen van degelijke hoogzitten die voor altijd kunnen blijven staan is daar een cruciaal onderdeel van! Een degelijke hoogzit uit metaal, helpt het verminderen van de arbeid en is een enorme meerwaarde voor de veiligheid op uw jachtveld. Kapotte ladders, rotte poten… u heeft ze allemaal al gezien!

Om dit op te lossen plaatsten ze in het eigen jachtveld hoogzitten met een metalen onderstel. De eerste modellen staan nu al 10 jaar en bevinden zich nog in exact dezelfde staat als voordien.

Metalen
onderstel

U kan kiezen uit onze basis hoogzit onderstellen van 2 m, 3 m of 4 m hoog. Dit kan u uitbreiden met leuningen, een ladder met anti-slip sporten en een houten kistje.

Wereldwijde
verzending

Onze zelfbouwpakketten worden geleverd als zelfbouwpakket waardoor we ze gemakkelijk wereldwijd voor u kunnen verzenden.

Uw eigen hoogzit
op maat

Wilt u graag een hoogzit op maat? Ook dat is geen probleem! Neem contact met ons op en we overlopen graag alle mogelijkheden met u.

Bekijk ons volledige assortiment

Ga voor minder werk en meer veiligheid op het jachtveld met de metalen onderstellen van IRONHUNT.